Her på Blåvand's blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om livet og hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2024 (90)2023 (249)2022 (265)2021 (276)2020 (279)2019 (247)2018 (211)2017 (276)2016 (118)0 (1)(se alle)

Vi fortsætter med NV-hyleren

lørdag 6. november 2021
Morgenobsen bød på nærmest ingenting. En lusketur gav en rastende lapværling(Lapland longspur) og de sædvanlige skovsnepper(woodcocks)
af Jonas Pedersen

Hej alle!
Så er vi tilbage med denne aftens utroligt fine blog.
Idag er nemlig en god dag. og det er den fordi at der skal dårlige dage til at gøre de gode dage gode. Så selvom der ikke skete noget er det en nødvendighed med en dag som denne. Altså er selv de dårlige dage gode dage.
Ja... det gav ingen mening, men læs videre! Det bliver knap så vildt...

Sebastian er hjemme på weekend og det blæste rigtigt meget så Hanelie og jeg tog på obs. Den bød på nærmest intet, men en Havlit(long tailed duck) og diverse andre ænder(Ducks) og alkefugle(Auks) kunne det blive til.
Henrik var lige et smut forbi og luskede derefter mosen hvor han havde to trækkende Lapværlinger(Lapland longspur).

Da obsen var færdig(Ja, det var alt vi så) var det hjem, mad og for mit vedkommende ud igen på lusk. Det er november, og der skal straffes. Jeg straffede ingen... Men havde en fin lapværling der rastede, måske en af Henriks fugle der var gået til rast?
bappp.png
bapp2.png
(Lapværlingen(Lapland longspur) gemte sig godt)

Hanelie fik klaret en masse god arbejde på sit projekt.

Jeg så et par skovsnepper(Woodcocks;)) mere og købte derefter ind. Til aften lavede jeg min hof-ret: Tilfældige grøntsager med bønner og kokosmælk, krydret med tilfældigheder til det smager godt. Sådan.

Imorgen har vores havfugle-profet Mathias Bjerregård spået om gode ting, vi håber han har ret og gør os klar til en dag i bunkeren.

Håber i har det godt og har fået noget sundt at spise idag, vigtigt med frugt og grønt!

Vi ses
-JP

Folk: Hanelie Sidhou, Henrik Böhmer og Jonas Pedersen