Her på Blåvand's blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om livet og hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2022 (262)2021 (276)2020 (279)2019 (247)2018 (211)2017 (276)2016 (118)0 (1)(se alle)

En hård, hård dag på hukket.

lørdag 17. september 2022
Af fugle kan kun nævnes almindelig kjove og sorthovedet måge. En sløv omgang.
af Jonas Pedersen

Hej allesammen.

Jeg må vistnok desværre skuffe jer idag.

For en gangs skyld vil jeg nemlig ikke bede jer om at finde et sted at parkere jeres korpus, jeg vil ikke anbefale jer at finde en læskende væske frem, jeg vil ikke bede jer om at nyde dagens blog(Okay det var for sjov, i skal ALTID nyde dagens blog:) )

Det lyder dystert. Meget dystert.

Men

Der er simpelthen bare ikke så meget at sige. Sebbe og jeg begav os ud mod Sabinen tidligt om morgenen, det blev iøvrigt lidt sent igår så det var ikke med meget søvn at vi placerede os i bunkeren sammen med Henrik. Der var da måske nogle forventninger, men de blev ikke indfriet. Ingen havfugle gæstede vores skoper, ingen subhits var at finde i kikkerten, ingen tal var at se på kliktælleren.
IMG_20220916_100913459_HDR.jpg
Et uroligt hav

Det var sgu en hård morgenobs, særligt efter en dag som igår med alle de skråper, for filan da. Highligts blev et par almindelige kjover og en 1k sorthovedet måge. Derudover fik vi fint besøg af John og Bjørn Frikke samt Anders Myrtue + kone.
Dagens obs

Men da standardtiden nærmede sig slut bevægede Henrik, Sebbe og jeg os tilbage mod varmen, mod ly, mod mad og mod en dejlig lur. For at gøre det endnu bedre skulle vi selvfølgelig lige have en ordentlig byge bag os, så vi blev naturligvis gennemblødte.

Det var nu bare faktisk rigtigt dejligt at komme tilbage til stationen. For det første var Bent hjemkommet efter nogle dage i det nordlige Danmark. Og for det andet havde vi en stabil aftale med Lise og Adam der hed at Sebbe og jeg tog morgenobsen, også gjorde de hytten rent.

Og hold da op det fik de klaret godt. Der skinner rundt i hjørnerner, sandet er forsvundet og køkkenet er dejlig rent igen:) Stærkt arbejde gutterne!!!!!

John og Bjørn kom også lige ind med noget kage, og det er jo altid dejligt med selskab og lidt godt til mavsen, tak for det!

Så stod den på en virkelig god omgang afslapning og jeg kom først ud af sengen omkring 3-tiden efter en 2-3 timers lur. Det troede jeg var sent. Men de andre var sgu heller ikke kommen op så jeg havde stationen til mig selv.

Lise er taget på weekend, så jeg gik alene igang med at få indskrevet data fra obs. Derudover fik jeg kvalitetsikret en masse ringmærkningsdata. Det var skønt lige at få noget arbejde klaret.Og helt alene er man jo ikke når David Bowie kører i baggrunden.

Der er dog stadig mere data, men der skulle komme en god slat nordenvind efter standardtiden imorgen, så der bliver tid til det.

Til slut varmede jeg lidt mad også nød vi en lækker omgang pasta med tomatsovs, dejligt kokkeret af Adam igår aftes, super lækkert.

Nu vil jeg gå til rast, det bliver dejligt. Måske vi skal nuppe et afsnit klovn eller lignende iaften. Vi ser på det.

Imorgen håber vi på lidt havfugle fra morgenstunden. Efter det er vinden slut, og vi kan komme tilbage til hattebunkeren og nettene. Det var nu ellers en god omgang!

Husk altid, der skal dårlige dage til at gøre de gode dage gode.
Og imorgen håber vi det bliver godt!
-JP

Folk: Adam Søderdahl, Lise Hykkelbjerg, Sebastian Thorup Hansen, Bent Jakobsen, John og Bjørn Frikke, Henrik Böhmer og Jonas Pedersen.