Her på Blåvand's blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om livet og hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2022 (262)2021 (276)2020 (279)2019 (247)2018 (211)2017 (276)2016 (118)0 (1)(se alle)

ULV for helvede mand!

søndag 18. september 2022
Ej nej nej nej
af Sebastian Thorup Hansen

Amen jeg er helt høj lige nu... 2 ulve er lige løbet foran bilen på tilbage fra netto af i dag! Og endda kun 100 meter fra stationen!!! Hvad sker der mand?!?! I lyset fra bilen, 10 måske 15 meter foran os, ser vi først en stor skygge løbe over vejen, som i første omgang fik tankerne på en kæmpe ræv eller en kronhjort. Ulv er ikke lige først på radaren jo. Men gudhjælpemig om der ikke fucking løber en til ulv over vejen samtidig med at en modkørende bil lyser op fra den anden side!! Så vi ser den simpelthen bare rigtig fucking godt!! Er helt målløs... Hold nu kæft en oplevelse mand. Kan mærke det helt ind i maven!

Wauw... Ja jeg er jo nødt til også at fortælle lidt om hvad der ellers er sket i dag, men det kan heldigvis (eller vel egentig ikke særligt heldigt) gøres kort:)

Morgenobsen foregik fra sabinebunkeren, hvor der kom meget meget få fugle. Så få, at vi fik baghjul af både sydhukket og Vejers som havde flere fugle end os:(

En enkelt sodfarvet skråpe langt ude var alt det kunne blive til at interessante obs, samt en rigtig flot 1k sorthovedet måge. Disse er ved at blive rigtig flotte når de nærmer deres vinterdragt. 

Ellers havde vi lidt kjover, et par alke og en enkelt dværgmåge. Yea, that's it... Desværre.

Dagens observationer kan ses her

IMG_3842.JPG

En våd ringmærker

Ellers kan det nævnes at Lise er tilbage på stationen efter at have været væk en dags tid, og at vi kan ringmærke i morgen igen og jeg ikke behøver gå hele vejen til bunkeren. Jeg kan derfor sove lidt længere:) Vigtigt mand.

Det var vist alt for i dag. Kort og godt.

Ses i morgen people

STH

Folk: Adam Søderdahl, Lise Hykkelbjerg, Sebastian Thorup Hansen, og Jonas Pedersen.