Her på Blåvand's blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om livet og hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2023 (100)2022 (265)2021 (276)2020 (279)2019 (247)2018 (211)2017 (276)2016 (118)0 (1)(se alle)

Wow et skifte

mandag 26. september 2022
Intet at berette idag, meget regn, meget blæst.
af Jonas Pedersen

Goddag d'herre, d'damer og d'kønsneutrale.

Idag bliver en meget kort omgang.
Jeg prøvede heldet i bunkeren idag da det skulle blæse rigtigt meget fra sydvest, desværre var den lidt for meget i syd. Derudover regnede det vildt meget idag. Derfor så jeg næsten ingen fugle på dagens obs, og nettene kom ikke op idag. Highlights var 9 strandhjejler og en knortegås.

Dagens obs

Hjemme på stationen blev der dog hygget og terpet i stor stil. Lise og Adam havde fundet den tunge litteratur frem og der blev kokkeret lækker havregrød til en våd ringmærker da han kom hjem.
Også en lækker svampestuvning blev det til senere. Vi fik også set lidt nak og æd, og den bedste film nogensinde, nemlig Shrek 2. Den skal i altså se. Den er mega mega god.

Vores kære observatør er også kommet hjem igen og han fik brygget lidt på en lille fluesnapper i stationshaven her til aften, den blev desværre ikke bekræftet. Men han er jo skarp for tiden, så mon ikke den var god nok.

Vi forsøgte os med en eftermiddagsgåtur men blev hurtigt besejret af regnen. Så vi tog hjem og der blev derefter kokkeret så det vil noget. Vi lavede nemlig flæskesteg i aften. Det var satme lækkert det var. Sovs, kartofler og rødkål. Så kører vi!

Nu er jeg igen træt og vil efterlade jer med større forventninger til imorgen, det har jeg nemlig!

Sov godt
-JP

Folk: Lise Hykkelbjerg, Adam Søderdahl, Sebastian Thorup Hansen og Jonas Pedersen